16 Ekim 2016 Pazar

Netflix'ten Star Wars- The Old Republic dizisi için imza kampanyası düzenleniyor


Star Wars genişletilmiş evrenine gönül verdiyseniz, muhtemelen bir noktadan sonra Old Republic dönemine hayran olduğunuzu fark etmişsinizdir.
Dark Horse’un çizgi romanlarından, BioWare ve Obsidian’ın tek kişilik rol yapma oyunlarına ve sonradan çıkan The Old Republic MMO’suna kadar; Yavin Savaş’ından 3000 yıl önce geçen bu dönemin kendisine has bir büyüsü vardır.

Bu büyü, işten işe değişir. Exar Kun‘ların, Freedon Nadd‘lerin döneminin bir çekiciliği vardır. BioWare’in Knights of the Old Republic’i mükemmel üç karakter üzerinden döner: Revan, Malak ve Bastila. Onların arasındaki dinamik büyüleyicidir. Sith Lords da, özellikle Star Wars klişeleri üzerine Kreia üzerinden yürüttüğü yüksek sesli düşünceleriyle eşsizdir. Özetle, Old Republic dönemi bereketlidir.

Hayranlar Old Republic döneminde geçen bir TV dizisi istiyorlar. Bu istekler uzun süre bir hayaldi, ama en sonunda Star Wars hayranları harekete geçme kararı aldılar. Şimdi de imza topluyorlar.

Şu linkten erişebileceğiniz kampanyanın esas amacı, Old Republic dönemini konu alan bir Netflix dizisinin yapılması. Ve gerçekten, internette uğruna imza toplanan dizi/film fikirleri arasında duyduğumuz en mantıklı imza kampanyası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder