15 Ekim 2016 Cumartesi

Fenerbahçe'nin League of Legends Takımı -1907 Fenerbahçe- Duyuruldu

Tüm dünyayı günden güne daha fazla etkisi altına alan eSpor, dünya devi futbol kulüplerinin de katılımıyla büyümeye devam ediyor. 2015’te eSpor dünyasına dahil olan Beşiktaş ve 2016’da Avrupa Ligi EU LCS'te mücadeleye başlayan Schalke 04’ün ardından, Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden Fenerbahçe de eSpor takımını “1907 Fenerbahçe” adıyla duyurdu. 

Yeşil sahalardan Adalet Meydanlarına uzanan rekabette, artık sarı lacivertli bayrak da dalgalanacak.

Fenerbahçe'nin eSpor takımı 1907 Fenerbahçe, League of Legends'da Türkiye Şampiyonluk Ligi'nde mücadele edecek.

Türkiye’nin en önemli taraftar potansiyeline sahip spor camialarından biri olan Fenerbahçe’nin League of Legends Türkiye profesyonel liginde mücadele edecek olması, yeni sezonda heyecanı artıracak bir etken olarak öne çıkıyor.

Türkiye’nin popüler spor kulüpleri arasında bu kategoride ilk adımı atan Beşiktaş’ın ardından 1907 Fenerbahçe’nin de espor takımını duyurmasının, Türkiye Şampiyonluk Ligi'ne farklı bir soluk getireceğini söyleyen Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Hasan Çolakoğlu,“Türkiye’de esporun en büyük destekçisi olarak, bu eko-sistemin büyük kitleler eşliğinde gelişmesinden ve ülkemizin güzide kulüplerinin League of Legends dünyasına resmi olarak dâhil olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de daha profesyonel esporcuların yetişmesi, esporun daha geniş kitlelere ulaşması ve uluslararası arenada daha büyük başarılara ulaşabilmemiz için, bu tür girişimleri çok önemli buluyorum. Riot Games adına kendilerine League of Legends Şampiyonluk Ligi’ne hoş geldiniz diyorum” dedi.

- Basın bülteni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder